Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARASTA SYKSYSSÄ

by

Happy first day of Fall!

-Villapaidat, ehdottomasti. Rakastan villapaitoja ja niitä on aina ihana päästä käyttämään pitkän kesän jälkeen. Vaikka Los Angelesin villapaitakelit saavatkin vielä hetken odottaa, niin muissa kaupungeissa matkustaessa niitä pääsee onneksi jo käyttämään.

-Lähestyvä lokakuu, uusi työvuorolistani San Franciscoon näyttää hyvin erilaiselta kuin mihin totuin Salt Lake Cityssä. Ensi kuussa pääsen viettämään aikaa Bostonissa kun minulla on siellä neljä 24 tunnin layoveria. Boston on itärannikon lempi kaupunkini ja olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Kaupungista löytyy niin paljon historiaa, museoita sekä shoppailua. Toivon että pääsen kaupunkiin myös marraskuussa kun Nutcracker-baletti saa ensi-iltansa.

-Lähestyvä Halloween sekä Kiitospäivä. Syksyn myötä tekee myös kokkailla aivan erilaisia ruokia kuin kesällä. Tällä hetkellä haaveilen keitoista sekä suolaisista piirakoista.

-Kynttilöitä tekee mieli polttaa aivan eri tavalla kuin kesällä. Erityisesti caramel latte-tuoksukynttilä on ollut suosikkini.

No tags 0
2 Responses
 • Vanessa
  September 24, 2017

  Moikka,

  Apua saattaa tulla pitkä viesti, mutta oon seurannu sun blogia ihan alkuajoilta saakka!

  Varsinkin nyt, kun lentoemäntänä työskentelet on mukava lukea postauksia – sillä matkailu ja lentoasiat kiinnostaa itseäni paljon.

  Oon ite työskennelly 4v helsinki-vantaan lentokentällä virkailijana, ja omasta näkökulmasta tiedän ettei lentohenkilökunnalla helppoa varmasti aina ole.

  Varsinkin, kun on humaltuneita matkustajia niin välillä on ikävä tehdä päätöksiä että päästääkö lennolle vai ei..yleensä purseri tai kapteeni myös auttaa näissä ikävissä tilanteissa.

  Olisi hauska tietää, että onko sulla tullut vastaan suomalaisia matkustajia lennoilla?

  Välillä itellä käynyt semmoinen tuuri, että tietyillä lentoyhtiöillä ollut suomalainen/suomen kieltä puhuva purseri – ja ollut kyllä mukava yllätys aina!:D

  Amerikka muutenkin kiinnostanut itseäni aina ja ihana lukea postauksia eri kaupungeista! Itse oon päässyt reissaamaan Amerikassa eri paikoissa, kiitos lentoetujen ansiosta. Ja kyllähän suorat lennot helpottaa matkustamista, kun Finnair lentää jopa jo neljään eri kaupunkiin Jenkeissä🙈.

  New Orleans, Nashville ja Seattle on ehottomasti seuraavia kohteita, minne haluan päästä!😍

  Mikä on sun pohjoisin paikka Amerikassa, missä olet käynyt? Ja tykkäisitkö, jos lentokohteeksi tulisi joku kylmä kaupunki ihan pohjoisessa? ☺️✨

  Hups tuli kunnon maratonviesti! Haha😭👋🏽

  • Marika
   September 27, 2017

   Heii, kiitos pitkästä kommentista, ihana lukea ja terkkuja vain sinne!
   Ja tiedätkö olen ollut niin onnekas ettei kohdalleni ole ollut kuinka kerran humaltunut matkustaja! Kolmen vuoden aikana tämä on todella pieni luku. En tiedä johtuuko tämä siitä että suurin osa matkustajista on työmatkoilla, perheellisiä jne, mutta täällä ei ole samanlaisia lomalentoja kuin Suomessa. Ja kyllä suomalaisia on tullut muutama kerta vastaan, minusta on aina super ihana jos näin tapahtuu ja käyn aina moikkaamassa ja juttelemassa. Pari kertaa Pariisin lennoilla sekä länsirannikolla.
   Seattle on todella kiva kaupunki ja Eurooppalaisempi verrattuna esimerkiksi New Orleansiin. New Orleans on taas upea ja niin erilainen ja ehdottomasti näkemisen arvoinen. Nashvilleen haluan itsekin päästä joku päivä pidemmälle layoverille.
   Pohjoisin kaupunki on Kanadassa Vancouver jossa olen käynyt, Jenkkien puolella Seattle sekä Missoula. Alaskassa olisi upea käydä joku päivä. Jäin katsomaan karttaa ja on kyllä uskomatonta miten moneen osavaltioon olen päässyt tutustumaan muutaman vuoden aikana. Itärannikolla on muutama osavaltio jossa en ole käynyt, mutta muuten alkaa kyllä aika hyvin suurimmat paikat nähtynä.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *