Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Parhaimmat vauvan tarvikkeet

by

Vauva on pian kaksi kuukautta ja näiden viikkojen aikana on tullut selväksi omat suosikit arkea helpottamaan.

1.Tämä menee ehdottomasti listan kärkeen ja ehdoton kaikille imettäville mammoille. Haakaa maidonkerääjä-pumppu on oma suosikkini ja en ymmärrä miten pystyin elämään ilman tätä ensimmäiset viikot vauvan kanssa. Saan pakastettua kaksi pussia maitoa (1.8dl per pussi) päivässä ja tämä on siis ylimääräistä joka menisi muuten hukkaan imettäessä.

2. Imetystyyny, tykkään tästä Boppy-tyynystä johon ostin Pottery Barnilta kauniin päällisen. Käytän joka kerta kun imetän vauvaa ja niin mahtava käytössä.

3. Keekaroo Peanut vaihtoalusta on suosikkini ja niin helppo pitää puhtaana. Varsinkin pienen pojan kanssa joka tykkää yllättää isän vaippaa vaihtaessa.

4. Pupu yövalo on kätevä kun haluaa välttää herättämästä vauvaa liiaksi yöaikaan. Tämä löytyi Amazonista ja siinä on eri värivaihtoja.

5. Vauvan kynsien leikkaus on aina hankalaa, mutta me tykkäämme tästä pienestä viilasta joka lyhentää kynnet ilman että tarvitsee pelätä koko sormen häviämistä. Tässä on myös eri viilan vahvuus eri ikävuosille.

6. Wipes warmer, vitsi tämä olisi ehkä pitänyt löytyä toisena listalta. Mikään ei ole kivempaa vaippaa vaihtaessa kuin lämmin wipes, sillon kun ei tarvitse suurempaa vesipesua. Varsinkin meillä on näin talvisaikaan huoneet viileämpiä niin tämä tulee ehdottomasti tarpeeseen.

7. Babybjorn sitteri. Paras kaikista ja meillä suosikki paikka hengailla.

Muut mammat, onko listalla omia suosikkeja vai mitä muita juttuja olette kokeneet hyödylliseksi?

No tags 4
8 Responses
 • Sini
  January 4, 2019

  Siis mä koin ton wipes warmerin niin turhana kun se mulle jenkeistä tänne raahattiin 😀 mutta varmaan siksi että täällä kun opastetaan ettei pissan jälkeen tarvitse pyyhkiä ja kakka pestään ja muuten alapään pesu hoidetaan kerran päivässä vesilapuilla pesemällä niin meillä menee wipesejä ainoastaan jos mennään jonnekin ja kakka tulee eikä ole pesu mahdollisuutta! 🙂

  Mutta baby Björnin sitteri on ihan Best. Ja tota maidonkerääjää olen havitellut, jostain syystä en kuitenkaan vieläkään ole hankkinut.

  • Marika
   January 6, 2019

   Osta ehdottamasti toi Haakaa!! Ihan paras käytössä. Warren on niin kova paukuttelemaan että aina pieni pieru tullut vaippaan ja sen takia wipes on niin kätevä ettei tarvi pestä kokonaan vaan pyyhkiä vaan pieni osa pois.

 • Milla
  January 6, 2019

  Meillä oli suurin apu babybay (babybay.de) rullilla. Sellainen kehto minkä saa sänkyyn kiinni, mutta mitä voi myös työntää pitkin kotia. Siitä Masalla oli sina parhaat näkymät. Babybjörnistä se ei ollenkaan tykännyt…ja toinen tosi kova juttu oli kantokassi, kun sillä pärjäsi paremmin metsässä kun rattailla. Meillä kun ei ole mikroa, niin vesikeitin isolla kannella oli tosi kätevä pullojen ja pilttien lämmittämiseen. Veden keitettyä pystyi laittamaan ne keittimeen suoraan lämpiämään.

  Ja täällä on talvisin lapsilla aina nuha, niin NoseFridalla (ruotsalainen) nenä aukesi aina hyvin. Muutamaa rasvaa ilman en olisi myöskään pärjännyt, mutta niitä ei teiltäpäin saa.

  Myöhemmin kun Masa alkoi ryömimään, niin lastenhuoneen kalterioven ansiosta pääsin rauhassa suihkuun (mistä tosin näin huoneeseen) ja pystyin tarvittaessa pitämään koiran ulkona huoneesta. Ja Yoyo buggyt ovat olleet joka pennin väärtit! Ja Nubyn fruit nibblerit olivat myös kivoja.

  Mietin myös tota pupulamppua, mutta päädyttiin laittamaan cotton ball lights roikkumaan seinästä alas.

  • Marika
   January 6, 2019

   Joo meillä on myös pyörillä oleva puinen kehto ja kyllä ihan paras käytössä! Cesar ei halua laittaa mitään mikroon niin meillä on sellainen laite joka puhdistaa ja lämmittää ja pullot Amazonista. Niin kätevä ja nopea niin ei tarvi keittää koskaan vettä. Ja mulla on toi nosefrida myös! Vielä ei ole onneksi joutunut käyttämään.

   • Milla
    January 6, 2019

    Ainiin…ja (Fjällrävenin) reppu on vieläkin ihan paras käytössä, kun kädet on aina vapaana. Ja mulla oli reissuja varten kaikki vaipat, wipesit sun muut pikku zipper pussukassa, niin vessaan ei tarvinnut raahaa koko reppua. Kätevää kaikissa yleisissä vessoissa, mutta varsinkin lentokoneissa. Ja Danielinkaan et tarttenut etsiä tavaroita laukun pohjalta.

    Kavereilla on muuten sama tutti kuin teillä, aika jännä!

 • mammaofone
  January 11, 2019

  Moi,

  Carry on cot bed, hyvä ‘kova’ patja cribissä, ja vastasyntyneille ehdottomasti sellanen muotoiltu patja joka on korkeempi ylhäältä tai toinen vaihtoehto on ostaa sellanen tuki patjan alle joka nostattaa patjaa. TÄRKEIN on hyvä carrier, meillä babybjorn se on ollut maailman paras, käytössä melkeen joka pvä nyt alkaa mimmi painamaan sen verran (9kg) että en tiedä kauan jaksan kantaa hennolla kropallani.

  tsemppiä!

 • Matilde
  January 24, 2019

  Moi, mikä väri tuo Keegaroo Peanut sinulla on? Näyttää kivan beigeltä, onko se Vanilla tai Grey? Kiitos!

  • Marika
   January 25, 2019

   Heiii, se on vanilla!! Ihana vari!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *