Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PENSACOLA, Florida

by

Heräsin yöllä siihen kuin pommeja olisi pudoteltu taivaalta, trooppinen ukkosmyrsky kuulosti hotellin ylimmässä kerroksessa pelottavalta ja salamat välähtelivät avonaisessa ikkunassa. Aamulla taivas oli harmaa ja kova tuuli piiskasi palmuja. Ranta oli täyttynyt suurista meduusoista joita väistelin sandaaleissani. Kesällä varmasti ihana rantakohde näytti tällä ilmalla hieman väsyneeltä turistikohteelta. Valkoinen hieno hiekka oli kuitenkin upeaa ja sitä jatkui loputtomiin. Niin erilainen fiilis rannalla Meksikonlahden puolella kuin Kaliforniassa. Tänne on kuitenkin pakko päästä aurinkoisella ilmalla fiilistelemään ihania rantoja, hotellin vierestä löytyi myös uskomattoman hyvä kreikkalainen ravintola jossa söin yhden parhaista aterioista pitkään aikaan. Pensacola osasi todella yllättää säästä huolimatta.

No tags 1
5 Responses
 • Lone Star
  November 3, 2017

  Hei, Marika, ja kiitos kaikista näistä ihanista matkavinkeistä mitä blogistasi olen saanut lukea (Hawaii, Boston jne.). Haluaisitko kertoa kreikkalaisen ravintolan nimen Pensacolassa? Hyvä ruoka on aina niin tärkeä osa matkaa :). Olemme suunnitelleet road tripiä juuri näille ympäröiville rannoille loppuvuodesta.

  • Marika
   November 5, 2017

   Tottakai! Ravintolan nimi on Spyros’ Gyros, 5 Via De Luna Dr, Gulf Breeze, FL 32561. Aivan pienen pieni ravintola josta ei heti uskoisi että ruoka on niin hyvää 🙂

   • Lone Star
    November 5, 2017

    Kiitos ☺!

 • Aada
  November 12, 2017

  Hei Marika! Onpas sulla hieno blogi, jäin seuraamaan 🙂 Olen paljon googlaillut Pensacolaa koska olen ajatellut hakea sinne puoliksi vuodeksi opintojani tekemään. Kuitenkin, info ei löydy ihan hirveästi. Mietinkin, osaatko vierailujesi perusteella avata paikkaa enemmänkin. Millaista tekemistä ja elämää siellä vietetään, niin paikalliset kun opiskelijatkin? Kaikki havainnot auttaisivat 🙂 Kiitos ja mukavaa marraskuun jatkoa!

  • Marika
   November 12, 2017

   Heii ja tervetuloa! Täytyy myöntää että Pensacolaa en ole nähnyt muuten kuin Pensacola Beach alueella. Tiedän että se on tosi iso navy base ja lentäjät aina kertovat miten ovat viettäneet siellä paljon aikaa nuoruudessaan. Ainakin ranta-alue on ihanan rentoa ja sellaista beach living. Meillä oli myös lennolla uusi tuleva country bändi joka oli tulossa esiintymään Pensacolaan, eli varmasti siellä on enemmänkin elämää jos bändejä tulee sinne 🙂 Ikävä kyllä en osaa muuten auttaa kuin aivan ihania rantoja sieltä kyllä löytyy, mutta muuten elämisestä en niin paljon kuitenkaan tiedä.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *