Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PUHELU ATLANTASTA

by

Viime keskiviikko puhelin soi, en ehtinyt vastaamaan mutta tiesin heti suuntanumerosta mitä olisi kyseessä. Viesti vastaajaan ja elämä omassa pienessä kuplassani Warrenin kanssa oli tulossa tiensä päähän.

Työpaikka, se muisti minut melkein vuoden jälkeen. “Hei sinulle on varattu 2.5 päivän mittainen koulutus Salt Lake Cityyn marraskuun puolen välin jälkeen.” Apua sentään, en ole ollut erossa Warrenista kampaamo reissua pidempään. Miten ihmeessä selviän ilman tuota ihanaa kaveria?

Osa minusta on innoissaan, sillä on kiva päästä taas omien juttujen pariin, mutta on niin helppoa elää tässä vauvakuplassa päivästä toiseen. Onneksi marraskuussa minulla on vain 6 työpäivää ja sama myös joulukuussa. Tammikuussa taas viikon loma sekä helmikuun lopussa toinen käyttämätön lomaviikko. Ystäväni joka palasi töihin pari kuukautta sitten tekee vain viikonloppuja sekä maanantaita niin itsellä on sama suunnitelma. (Näin saan olla muut päivät kotona Warrenin kanssa.) Minua myös stressasi pitkään mistä löydämme nannyn Warrenille joka hoitaisi häntä vain maanantaisin ja aivan kuin sattumalta saimme tänään myös tämän asian hoidettua.

Anoppini naapurilla on nanny tiettyinä päivänä ja tämä nainen oli vapaana juuri tarvitsemani päivänä. Haastattelimme häntä tänään ja niin moni asia meni yhteen omien näkemystemme kanssa. Tuntuu melkein hassulta miten monta kuukautta mietin tätä asiaa ja yhtäkkiä kaikki tuntui vain loksahtavan paikalleen.

Mutta lähtölaskenta on siis alkanut, reilu kuukausi ja sitten palaan taas töihin. Olen kuitenkin todella onnekas, miten olen saanut viettää kokonaisen vuoden kotona pojan kanssa, sillä tämä on todella harvinaista Jenkeissä. Kaverit menivät takaisin töihin kolmen ja neljän kuukauden jälkeen. Toinen on se että työni on todella joustavaa ja saan viettää arkipäivät kotona toisen kanssa, ilman että tarvitsemme hoitajaa joka päivä.

No tags 8
1 Response
  • Noora
    October 9, 2019

    Muistan itse töihin palaamisen tunteen,kovasti odotin sillä kaipasin omia asioita ja toisaalta pelkäsin miten lapsilla menee päiväkodissa. Teen lyhennettyä työaikaa joten jää enemmän aikaa lasten kanssa mikä on todella ihanaa.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *