Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PUMPKIN SPICE

by

Amerikkalaiset rakastavat kaikkea syksyyn ja kurpitsoihin liittyvää. Syyskuun alussa suuri uutinen oli Starbucksin Pumpkin Spice-laten paluu markkinoille ja monet työkaverini puhuivat tästä monta päivää. Ruokakauppaan mennessä esille on aseteltu kaikki syysherkut ja napsin muutamassa kaupassa kuvia mitä kaikkea onkaan tarjolla.

Itse en ole oikein (edelleenkään) päässyt kurpitsan makuun ja tykkään tuoksusta esimerkiksi kynttilöissä, mutta kaikki nämä muut herkut taidan jättää tänäkin vuona muille. On kuitenkin hauskaa seurata mihin kaikkeen kurpitsaa voi oikein makuna käyttää ja uskomattoman paljon erilaisia tuotteita on kyllä tarjolla.

No tags 3
3 Responses
 • Jade
  September 17, 2017

  Juuri tulimme Miamista, kuvasin siellä myös kaikkea kurpitsoihin liittyvää 😂 Minusta syksy, kurpitsat ja Halloween on ihanaa aikaa. Voi kun täällä Suomessa vain olisi lämpimämpää Halloweenin aikana, olisi kiva kun ihmiset laittaisivat enemmän pihoja, kuisteja, parvekkeita , terasseja ja liikkuisivat erilaisissa naamiaisasuissa. Love it!

  • Marika
   September 20, 2017

   Niin ihania kun jokaisen kaupan edessä on iso kasa kurpitsoja, jotenkin ihana että vuodenajat tulevat edes näin esiin, vaikka täällä meillä ei nyt niin syksystä voi vielä puhua ilmojen takia. 🙂 Onneksi SUomessa sentään laitetaan joulua varten ihania valoja mikä piristää pimeään aikaan.

 • Sofia
  September 19, 2017

  Lovely, I love pumpkins! Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *