Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

QUICK STOP IN PARIS

by

Keskiviikko-iltana istuin lentokenttäbussissa kohti parkkipaikkaa, kello oli yhdeksän illalla ja olin niin väsynyt sillä olin ollut töissä viimeiset kolme päivää. Kaveri laittaa tekstiviestin ja kysyy vaihdanko oman viikonloppuvuoroni San Joseen hänen kanssaan Pariisiin, sillä hän oli myös väsynyt. Heh, kesällä jokainen lentoemäntä on uupunut ja kaikki haaveilevat vain nukkumisesta sillä töitä tehdään paljon enemmän kuin talvella. Olin jo suunnitellut miten makaisin koko päivän hotellin altaalla, eikä minun tarvitsisi tehdä töitä koko lauantaina. En voinut kuitenkaan kieltäytyä Pariisista, kuka nyt sanoisi ei Pariisille?

Perjantaina suuntasin Pariisiin ja lauantaina vietin ihanan päivän Maijan kanssa Saint Germania kiertäen ja eksyimme Jardin du Luxembourgiin puiden varjoihin. Lämpötilat pysyttelivät kolmenkympin paremmalla puolelle ja Pariisi näytti taas upeat kasvonsa. En tiedä saanko ikinä tarpeekseni Pariisista, se on vain ehdottomasti kaunein kaupunki. Saint Germanin alue on myös noussut yhdeksi suosikki paikoistani Pariisissa ja sieltä löytyy niin ihana kuvauspaikkoja jokaisen kulman takana.

Täytyy myöntää että eilen kun pääsin kotiin olin aivan loppu. 23 tuntia Pariisissa on lyhyt aika kun matkustaa näin kaukaa ja sotkee täydellisesti unirytmin. On kuitenkin aina ihana päästä Euroopan puolelle vaikkakin vain lyhyeksi aikaa ja kaiken sen matkustamisen arvoista.

Top: Massimo Dutti, Shorts: Massimo Dutti, Heels: Coach

  

Kuvat: Maija In my Ballerines, edit by me.

No tags 2
2 Responses
 • Hanna
  July 10, 2017

  Hei onko sinua ikinä pelottanut koneessa? Ihana blogi <3

  • Marika
   July 10, 2017

   Kiitos Hanna ja tottakai! Mutta useimmin pelko liittyy esimerkiksi matkustajaan jolla on sairaskohtaus ja toivoo että kaikki menee hyvin. Tänä kesänä on ollut todella paljon turbulenssia ja esimerkiksi eilen raskaana oleva nainen halusi vessaan juuri todella pomppuisella hetkellä, lopulta istuin hänen kanssaan koneen perällä lattialla sillä olisi ollut aivan liian vaarallista kävellä koneen puoleen väliin omalla paikalle. Usein matkustajat eivät ymmärrä kuinka äkkiä turbulenssi voikaan iskeä ja voi satuttaa itsensä.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *