Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SPRING FEELING

by

Yhtäkkiä aurinko lämmittää yhä enemmän ja enemmän. Mieli fiilistelee jo kesää ja vaatekaappiin eksyy kevyempiä vaatteita. Aurinkorasvakin löytyy kylmempien kuukausien jälkeen peilikaapista, itse tykkään SunBumin rasvoista, varsinkin tämä 30spf  tuoksuu ihanalle banaanille. Itse olen todella tarkka aurinkorasvasta ja olen tietoisesti myös vältellyt aurinkoa nyt muutaman kuukauden että iho saisi edes hetken rauhaa ainaiselta porotukselta. Täällä huomaa miten monilla paljon nuoremmillakin iho näyttää ryppyiseltä ja kuivalta. On ihana että aurinko paistaa mutta Suomen oloissa on myös ollut etunsa, että iho on saanut olla suojassa talvisin. Tarten Lights, Camera, Flashes-ripsiväri on myös palannut tämän talven aikana takaisin lemppariksi, ihanat erotellut ja tuuheat ripset niin helposti.

Hattu: Forever21, Paita: Target (Ihana puuvillaa ja pellavaa sisältävä) Target on oikeasti aivan loistava kauppa ja sieltä löytyy aivan kaikkea. 

No tags 1
1 Response
  • Sini
    March 11, 2018

    Mäkin shoppailen usein siellä ollessa targetissa 😀 sieltä totta tosiaan löytyt kaikenlaista ja on muuten tosi hyviä vaatteita. Tällä hetkellä hankintalistalla olisi sieltä tuplarattaat joihin ihastuin viime käynnillä!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *