Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHOPPAILU LOS ANGELESISSA

by

Los Angeles on valtavan kokoinen kaupunki ja shoppailupaikkoja löytyy vaikka millä mitalla, tässä kuitenkin muutama oma suosikkini. Itse suuntaan yleensä South Coast Plazalle joka on lähimpänä omaa kotiani. Merkeissä kannattaa keskittyä paikallisiin, jotka ovat paljon halvempia kuin Euroopassa. Esimerkiksi Hilfiger, Ralph Lauren, Michael Kors, Hollister.

Ostoskeskukset:

Kaikki shoppailu täällä keskittyy ostareille. Täältä ei löydy kaupungin keskustaa kuten esimerkiksi Helsingissä ja . Ostoskeskuksia löytyy ympäri Losia pienemmästä suurempaan.

South Coast Plaza

OC:n puolella Costa Mesassa. Minun ehdoton suosikkini jonne suuntaan jos haluan lähteä ostoksille. Täältä löytyvät kaikki kalliimmat merkit, sekä suuret tavaratalot; Bloomingdales, Nordstrom, Macy’s, Sax Fifth Avenue. Myös halvemmat ketjuliikkeet ovat hyvin edustettuina kuten Forever21, Victoria’s Secret ja American Eagle.

Beverly Center

Tämä ostari sijaitsee taas toisessa suunnassa(pohjoiseen) edellä mainitusta. Jos siis majailet lähempänä Beverly Hillsiä kannattaa tänne suunnata. Hyvin samanlainen tarjonta kuin South Coast Plazalla.

Manhattan Village

Manhattan Beach on yksi omia lempialueita, ja tämä ostari sijaitsee lähimpänä lentokenttää. Pienempi tarjonta kuin muualla, mutta kivoja kauppoja löytyy kyllä paljon.

Los Cerritos Center

Hieman vähemmän tunnettu ostari, josta löytyy paljon nuortenvaatekauppoja. Esim. Hollister, American Eagle, Abercrombie & Fitch.

Outlets:

 Omasta mielestäni Outlet tarjonta, ei ole parhaimmasta päästä täällä Losissa. Premium Outletit sijaitsevat kaukana ja muutaman tunnin ajomatka ei ole usein tarjonnan arvoista. Itse keskittyisin enemmän kauppoihin, jotka olen listannut alimpana.

Camarillo Premium Outlets

Pohjoiseen Losista, Santa Monican ja Santa Barbaran välissä.

Citadel Outlets

Ainut näistä Outleteista, joka sijaitsee Losissa. Mielestäni hinnat täällä ovat melko samanlaisia kuin ostareilla, löytöjä kuitenkin saattaa tehdä esimerkiksi Hilfigerillä tai Conversella.

Desert Hill Premium Outlets

Lähellä Palm Springs kaupunkia.

Shoppailua ulkoilmassa

Santa Monica Third Street Promenade

Kiva tapa viettää päivää Santa Monicassa ostoskadulla. Varaudu ruuhkaan kesäviikonloppuisin.

Parhaat löydöt:

Marshalls, T.J.Maxx, Homegoods. 

(Useita eri liikkeitä ympäri Losia.)

Näiden kauppojen tarjontaa voisin hehkuttaa loputtomiin. Ulkoapäin et voi ikinä uskoa mitä sisältä oikein löytyy. Älä myöskään hämäänny hieman tarjoustalomaisesta tyylistä kaupan sisällä, sillä täältä teet ehdottomasti parhaat löydöt. Jokainen vieraamme on lähtenyt matkalaukku (tai kaksi) täynnä tavaraa kotimatkalle, sillä hinnat vievät mennessään.

No tags 3
2 Responses
 • Saara
  June 26, 2017

  Moikka!

  Mulla olisi joulukuussa 9 tunnin vaihto Losissa ja pienen googlettelun jälkeen totesin, että kovin kauaksi ei lentokentältä toinna tuossa ajassa lähteä. Olisiko sinulla suositella jotain ostaria tai muuta ajanviettopaikkaa läheltä kenttää?

  Kiitos inspiroivasta ja mielenkiintoisesta blogista!

  • Marika
   June 29, 2017

   Heii, itse suuntaisin Manhattan Beachille joka on noin 10-15 minuutin päässä kentältä. Ihana pääkatu jossa pieniä kauppoja ja laituri. Matkalla pysähtyisin Whole Foodsissa (760 S sepulveda) jonka lähellä on J.Crew, Banana Rebublic ja Lululemon.

   Toinen vaihtoehto on Santa Monica mutta sinne suuntaan kestää noin 30 minuuttia ruuhkasta riippuen.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *