Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUNDAY SURF

by

Surffaus on kuulunut mieheni elämään jo ihan nuoresta pojasta lähtien. Alle kaksikymppisenä hän otti lajin tosissaan ja kilpaili useamman vuoden. Nykyään surffaus kuuluu lähinnä osaksi viikonloppuja ja ihmiset, jotka ovat normaalissa päivätyössä ja surffaavat vain viikonloppuisin kutsuvat itseään weekend warrior-nimellä. Urban Dictionary: a person who holds a regular job during the week which restricts their ability to party/go on trips/partake in awesome activities, and thus plans epic weekend adventures to compensate.

Miehen työkaveri muutti Miamista tänne ja C lupasi auttaa häntä surffauksen saloihin. Treffasimme sunnuntai aamuna ja suuntasimme kohti Huntington Beachiä, matkalla pysähdys Katin Surffikaupassa Sunset Beachillä ostamaan vahaa ja kurkkaus Sunset Beachin aaltoihin. Muutama kaveri oli jo ehtinyt aamun aalloille ja kehottivat ehdottomasti kokeilemaan tätä rantaa ennen kuin suuntaisimme eteenpäin.

Vahaa uuteen lautaan ennen rannalle menoa…

Surffaus on todella haastavaa ja varsinkin aaltojen läpi pääseminen kovaa työtä, monelle tulee myös yllätyksenä miten rankkaa surffaus oikein on. Vesi on täällä myös kylmää verrattuna moneen muuhun surffipaikkaan ja märkäpuku on ihan ehdoton. Kesäisin vesi on noin 18 asteista, nyt noin 13-14 astetta. Itse keskityin lähinnä rannalla makoiluun ja nauttimaan kauniista huhtikuun aamupäivästä.

 Miehen surffitukka on myös muuten päässyt lyhyessä ajassa todella pitkäksi, joka toinen päivä hän miettii pitäiskö leikata kaikki pois vai lyhentää vain hieman.  😀

2 Responses
  • IinaS
    April 22, 2018

    Ihana surffipostaus! <3 Itse tykkään surffata, mutta sitä pääsee tekemään niin harvoin, ettei pysty oikein kehittyä siinä.

  • Jade
    April 23, 2018

    Oi, Ihana postaus todellakin. Minä surffasin kuutisen vuotta 80-luvulla. Silloin surffaus oli täällä Suomessa aika uutta. Se oli ihanaa aikaa, silloisen poikaystäväni kanssa melkein asuimme rannalla. Jos tuuli niin surffasimme, jos ei tuullut niin sukeltelimme. Tuntui myös, että silloin kesät olivat tosi lämpimiä.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *