Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUOLASNOBI JA LEMPPARI PUHDISTUSTUOTTEET

by

Rakastan käyttää suolaa ruuanlaitossa enemmän kuin mitään muita mausteita. Lihalle ja kalalle Jacobsen Salt CO merkin-Oregonissa tehtyä merisuolaa (upea maku) , salaatteihin suosikkini on ranskalainen harmaa merisuola (harmaa merisuola on ehdottomasti suosikkini ja käytän tätä oikeastaan aivan kaikkeen sillä maku on paljon voimakkaampi kuin tavallisessa suolassa ja tätä riittää pienempikin määrä) ja esimerkiksi puuroon toista hienompaa ranskalaista suolaa. Aina Pariisissa käydessä kotiin tuomisina on useampi suolapurkki, ja useamman kerran olen joutunut turvatarkastuksessa erikoistarkastukseen jossa käydään läpi nämä suolapurkit, ettei niissä ole mitään räjähtävää. 🙂 Heh kerran muuten myöhästyin jatkolennolta Suomesta tullessani, sillä toin mukanani karkeaa riisijauhoja ja jouduin erikoistarkastukseen. Pinkkiä himalajan suolaa tulee käytettyä harvemmin, vaikka ennen se oli suosikkini sillä harmaa ranskalainen merisuola on vienyt voiton.

Viime viikolla pyörin Targetissa hakemassa perusjuttuja kotiin ja innostun aina kaikista puhdistusaineista jotka ovat täällä mielestäni parempia kuin Suomessa. Merkkejä löytyy monia ja erityisesti ekotuotteita löytyy paljon. Useamman vuoden Honest-merkin tuotteet ovat löytyneet meiltä ja kaveriksi ostin Meyer’sin mintun tuoksuista käsisaippuaa ja tiskiainetta. Tältä merkiltä löytyy kivoja kausituoksuja ja oikeastaan kaikkien kavereiden kotoa löytyy näitä tuotteita. Erityisesti pidän siitä ettei näissä tuotteissa käytetä yhtä pahoja aineita kuin monissa muissa tuotteissa ja niitä ei ole testattu eläimillä. En tiedä onko Europan puolella tämä merkki kuinka tunnettu?

No tags 0
1 Response
  • Jenni
    May 29, 2018

    En ole ainakaan kovin paljon ekologisia puhdistusaineita nähnyt täällä Suomen peruskaupoissa. Näistä tuo Honest on tuttu ainoastaan Jessica Albaa somessa seuranneena 😀 Kiinnostaisi kyllä kokeilla!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *