Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUOSIKKIMERKIT VAUVALLE

by

Vauvan vaatteet ja tarvikkeet ovat ihania! Tuntuu että uusia merkkejä löytyy  melkein joka päivä ja listasin muutaman oman suosikkini alle. Varsinkin Instagram on loistava paikka etsiä ihania merkkejä ja välillä tuntuu että useampi tunti kuluu kauniita kuvia katsellen. Täällä on myös alennusmyyntejä joka kuukausi ja en ole maksanut varmaan yhdestäkään tuotteesta täyttä hintaa. Varsinkin netistä tilatessa löytyy aina alennuskuponkeja joita voi käyttää.

Freshly Picked

Ihania nahkaisia tossuja vastasyntyneestä isommalle lapselle. Värejä on loputtomiin ja monet tutuistani ovat ihan hulluna tähän merkkiin, täytyy myöntää että itsekin ihastuin näihin tossuihin.

Nordstrom

Vähän kuin Suomen Stockmann, kauppa josta löytyy kalliimpia merkkejä ja ihania juttuja lapsille ja vauvoille.

Pehr Design

Rakastan itse heidän vilttejä ja kapaloliinoja. Niin kauniita värejä ja kuoseja.

Pottery Barn Baby

Täältä olen oikeastaan ostanut suurimman osan jutuista vauvalle. Ihania huonekaluja, petivaatteita, vilttejä, leluja jne. Pottery Barnilla on myös ihania värejä tarjolla verrattuna moneen muuhun merkkiin täällä Jenkeissä.

RH Baby

Huonekaluja sekä ihania sisustusjuttuja. Erityisesti pidän heidän värivalikoimastaan. Neutraaleja värejä ja kuoseja.

Lou Lou Lollipop

Hauskoja vauvan leluja ja super söpöjä vilttejä.

Gap Baby

Hyvälaatuisia vaatteita ja varsinkin alet on oma suosikkini. Gapilta löytyy myös todella kivoja neutraalimpia värejä.

Target

En itse ole niin Targetin vauvanvaatteiden kannattaja, sillä niistä löytyy niin paljon värejä, kuoseja ja tekstejä. Targetista löytyy kuitenkin kaikki muu mitä vauva tarvitsee tuteista kirjoihin.

Kuvissa tossut: Freshly Picked, viltit: Pottery Barn ja Crate and Barrel, bodyt: Nordstrom, hattu: Carter, liinat: RHbaby

2 Responses
 • KaarinaLilla
  August 17, 2018

  vaikka nuo nahkatossut ovatkin ihquja, ei vauva niillä tee kyllä mitään. Lentää alta aikayksikön jalasta, jos edes jalassa pysyvät. Itsellä kaikista mukavempia oli puoli potkarit, koska tossut ja sukat ei vaan pysy vauvan jalassa. Osassa sukkia vielä tosi kireät resorit, että jää ikävät jalat nilkkoihin. Lastenvaate(kin) bisnes on ihan järkkyä ja ties mitä härpäkettä (siellä varmaan monin verroin) myydään ja aika pian saa huomata, että suurin osa on ihan turhakkeita. On tuttipullon lämmitintä, baby sitteriä (meillä ei ollut kumpaakaan ja lelukaari pehmoisella aluspeitolla ajoi saman asian. Eteen voi tulla kaikkea muuta, joten itse ainakin kun lapsemme autisminkirjon dg varmistui mielessä oli lapsen terve, ei krääsä ym.
  Hyvää loppuodotusta. Kyllä se nimikin sieltä löytyy.
  Lilla

  • Marika
   August 17, 2018

   Moi Lilla, olen pahoillani lapsesi autismista, täällä se on myös todella yleistä ja olemme lukeneet paljon asiasta ja esimerkiksi rokotteista joiden jossain vaiheessa epäiltiin olevan syynä korkeaan autismilukuun täällä Amerikassa.
   Ja itse olen kyllä eri mieltä näistä turhakkeista, usein toisen turhake voi ollakin toiselle todella hyödyllinen juttu. Muistan kun Mona joskus teki videon aiheesta ystävänsä kanssa ja heillä oli todella erilaiset näkymykset monista vauvantavaroista. Pitää olla avarakatseinen ja ymmärtää että monilla voi olla taustalla kipeitäkin asioita lapsen saamisen kanssa ja monen vuoden odotuksen jälkeen voi olla ihana päästä nauttimaan kaikista näistä “turhista” ja kauniista asioista.
   Hih ja usean kaverin vauvat ovat käyttäneet näitä tossuja ihan pienestä isommaksi asti ja ainakin heillä ne ovat pysyneet hyvin jalassa. 🙂 Ja kyllä meillä tulee tuttipullon lämmitin! 😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *