Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUOSIKKIMERKIT VAUVALLE

by

Vauvan vaatteet ja tarvikkeet ovat ihania! Tuntuu että uusia merkkejä löytyy  melkein joka päivä ja listasin muutaman oman suosikkini alle. Varsinkin Instagram on loistava paikka etsiä ihania merkkejä ja välillä tuntuu että useampi tunti kuluu kauniita kuvia katsellen. Täällä on myös alennusmyyntejä joka kuukausi ja en ole maksanut varmaan yhdestäkään tuotteesta täyttä hintaa. Varsinkin netistä tilatessa löytyy aina alennuskuponkeja joita voi käyttää.

Freshly Picked

Ihania nahkaisia tossuja vastasyntyneestä isommalle lapselle. Värejä on loputtomiin ja monet tutuistani ovat ihan hulluna tähän merkkiin, täytyy myöntää että itsekin ihastuin näihin tossuihin.

Nordstrom

Vähän kuin Suomen Stockmann, kauppa josta löytyy kalliimpia merkkejä ja ihania juttuja lapsille ja vauvoille.

Pehr Design

Rakastan itse heidän vilttejä ja kapaloliinoja. Niin kauniita värejä ja kuoseja.

Pottery Barn Baby

Täältä olen oikeastaan ostanut suurimman osan jutuista vauvalle. Ihania huonekaluja, petivaatteita, vilttejä, leluja jne. Pottery Barnilla on myös ihania värejä tarjolla verrattuna moneen muuhun merkkiin täällä Jenkeissä.

RH Baby

Huonekaluja sekä ihania sisustusjuttuja. Erityisesti pidän heidän värivalikoimastaan. Neutraaleja värejä ja kuoseja.

Lou Lou Lollipop

Hauskoja vauvan leluja ja super söpöjä vilttejä.

Gap Baby

Hyvälaatuisia vaatteita ja varsinkin alet on oma suosikkini. Gapilta löytyy myös todella kivoja neutraalimpia värejä.

Target

En itse ole niin Targetin vauvanvaatteiden kannattaja, sillä niistä löytyy niin paljon värejä, kuoseja ja tekstejä. Targetista löytyy kuitenkin kaikki muu mitä vauva tarvitsee tuteista kirjoihin.

Kuvissa tossut: Freshly Picked, viltit: Pottery Barn ja Crate and Barrel, bodyt: Nordstrom, hattu: Carter, liinat: RHbaby

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *