Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SUPER BLOOM

by

Täällä on satanut vettä enemmän kuin yhtenäkään talvena aikaisemmin. Vuoret Los Angelesin ympärillä ovat aina olleet kuivuudesta ruskeat ja metsäpaloja on ollut useita viime vuosina. Uutisissa on puhuttu super bloomista ja puhuimme kavereiden kanssa miten olisi mahtavaa päästä katsomaan näitä kukkia vuorille.

Eilen ajoimme noin reilun tunnin matkan päähän lähelle Lake Elsinorea Walker Canyonille. Tiesin että tätä paikkaa oli mainostettu yhtenä parhaista näiden kukkien näkemiseen, mutta kun lähestyimme aluetta moottoritiellä näky oli aivan uskomaton. Vuorten rinteet olivat aivan oranssissa hohteessa joka näkyi pitkän matkan päähän. Parkkipaikan etsiminen oli hiukan työläämpää, sillä tuntui että koko Kalifornian väestö oli paikalla samaan aikaan, mutta todella kaiken sen työn arvoista. Jos satut tänne suuntaan tähän aikaan vuodesta, niin ehdottomasti aja katsomaan tätä kukkaloistoa!

Kuvissa näkyy ihanat mammakaverini jotka ovat Saksasta ja Italiasta kotoisin. Miten onnellinen olenkaan että olen saanut tutustua heihin ja yhdessä saamme nähdä ja kokea kaikkea mahtavaa täällä vauvojen kanssa.

No tags 15
4 Responses
 • Noname
  March 10, 2019

  Voi miten kaunista 😍!

 • Kaisa-Maria
  March 13, 2019

  Upean näköistä!
  Ja paljon onnea pikkuisesta. Hän on niin suloinen 😍

  • Marika
   March 17, 2019

   Kiitos paljon!!!

 • Maria
  March 16, 2019

  Mieletön maisema! Itse olen tällä hetkellä samantapaisissa maisemissa käymässä, mutta väri on vaan hieman eri: Vitivalkoinen 😄 Terveiset vaan Rukan pakkasesta 😊

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *