Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIKKO KOLME

by

En voi uskoa että kolmas viikko lähti käyntiin pienen miehen kanssa. Toinen on mitä paras vauva ja aika on kulunut niin vauhdikkaasti hänen kanssaan. Meillä on ollut jos jonkinlaista lääkärikäyntiä ja tänään olin ensimmäistä kertaa erossa toisesta pidemmän aikaan, kun pääsin pitkästä aikaa kampaajalle. Heh lähdin kyllä paikalta hiukset märkinä, sillä ruuhka kotiin oli aivan uskomaton ja reilu kolme ja puoli tuntia kampaajan tuolissa toi mieleen että seuraavalla kerralla pumppu pitää ottaa mukaan jos näin pitkään pitää olla erossa toisesta.

Olen myös treffaillut meidän vauvaystävää ja hänen äitiään ja en malta odottaa että kolme viikon päästä saan vihreää valoa että pääsen taas mukaan Fit4mom-tunneille. Coco on ottanut toisen vastaan pienellä varautuneisuudella ja yleensä vaihtaa huonetta jos toinen alkaa itkemääm. Kun olemme ulkona, niin silloin Coco kuitenkin kävelee niin terhakkaasti aivan vaunujen vieressä, aivan kuin olisi suojelemassa vauvaa muilta.

Warren on kasvanut hurjaa vauhtia ja newborn ja 1kk ikäisten vaatteet ovat jo jääneet pieniksi. Mielenkiinnolla odotamme kuinka pitkä mies hänestä jonain päivänä kasvaa. Tuntuu hassulta että joulukuu on jo kovaa vauhtia käynnissä, sillä niin omassa kuplassa olemme eläneet viimeiset viikot.

No tags 13

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *