Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIKON KUULUMISET

by

Voitteko kuvitella, juuri luin uutisista että Walker Canyon jossa kävimme katsomassa upeaa kukkaloistoa on suljettu nyt ihmisiltä, koska niin monet eivät osanneet käyttäytyä paikalla. Ihmiset ovat talloneet kukkia rinteessä ja poimineet niitä kotiin mukaan sekä pysäyttäneet keskelle moottoritietä ja hyppineet tien yli ottamaan kuvia.

Viime viikolla kävimme kaksi kertaa vauvauinnissa, kirjaston tarinatunnilla sekä kaksi kertaa rattiaden kanssa jumppatunnilla ulkona. Kävin myös pilateksessa kavereiden kanssa, kampaajalla, kuvaamassa kolmeviikkoista vauvaa, vauva-äiti juustoillassa sekä järjestin ystävälle yllärisynttärit. Mukaan mahtui vielä Warrenin 4 kk tarkastus. Huh tuntuu että hengästyy jo ajatuksesta mitä kaikkea oikein ehdin tehdä viikon aikana. Warren on muuten niin iso poika ja kehittyy hurjaa vauhtia, ei voi olla kuin ylpeä pienestä toukasta, joka rakastaa tutkia tätä maailmaa.

Helsinki ensi kuussa ja olen aika innoissani, edellisestä reissusta on melkein kaksi vuotta aikaa! Apua sentään, onko vinkata kivoista ravintoloista ja kahvipaikoista? Tuntuu etten tiedä enää mistään siellä suunnalla maailmaa. Ja arvatkaa, meidän kaveri lähtee mukaan Suomeen. Puhuimme Suomesta toiselle ja hän innostui ja osti liput! Aika hauskaa päästä näyttämään paikkoja! (Vaikka aika turistiolo itselläkin alkaa olla kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Ja vielä yksi asia, sain valatilaisuuden jo torstaiksi! APUA! Silloin minusta tulee siis myös Amerikan kansalainen.

No tags 13

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *