Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viimeinen kuukausi

by

Hups, kuukausi meni ohi vilauksessa ja kaikkea on tapahtunut. Suurin muutos itselle oli töihin paluu, tämä oli kyllä ehkä helpoin paluu ikinä. Lopetin imettämisen, Warren alkoi nukkua koko yön ja olen ollut muutamana viikonloppuna töissä.

Täytyy myöntää että itse oli todella kiva päästä töihin, ensimmäinen reissu oli lemppari kaupunkiini Bostoniin. Oli ihana kävellä Bostonin katuja, kierrellä kauppoja ja palata seuraavana päivänä kotiin. Aivan kuin olisi ollut mini lomalla vaikka olikin töissä. Ammattini sopii todella hyvin äideille vaikka sitä moni aina ihmetteleekin. Nyt Warren saa viettää viikonloppuina isän kanssa aikaa ja itse lentelen maata ympäri. Itse saan myös viettää arkipäivät hänen kanssaan ja on kiva jatkaa kirjaston tarinatunneille käyntiä ja muiden mammakavereiden treffailua.

Mutta siis en olisi ikinä uskonut että koittaa päivää jolloin Warren nukkuu koko yön heräämättä kertaakaan. Tuntuu aika uskomattomalta ja itse aina välillä herään ja käyn tarkistamassa että hänellä on kaikki hyvin.

Viime viikonloppuna ehdimme ottaa muutaman kuvan joulukorttia varten. (Itse olen ollut kiireinen kuvauksien kanssa ja omat kuvamme meinasivat melkein unohtua.) Näistä tuli niin ihania ja haluaisin näistä muutaman isompana seinälle.

Niin ja kerroinko että Warren alkoi kävellä kaksi viikkoa ennen syntymäpäiviään? Niin ihanaa katsoa kuinka maailma aukeaa aivan eri tavalla hänelle.

No tags 8
1 Response
  • Elina
    January 7, 2020

    Hei Marika! Upeita ja aivan ihania kuvia! Olisin halunnut kysyä sinulta, kun työskentelet lentoemäntänä ja matkustelet paljon, että olisiko sinulla antaa vinkkejä millä pääsisin omasta lentopelostani eroon? Asun itsekin ulkomailla nykyään ja matkoja Suomeen ja muualle Eurooppaan tulee joko töiden tai vapaa-ajan vuoksi tehtyä useampi kerta vuodessa. Itselläni lentopelon alkamiseen ei ole mitään tiettyä syytä. Mitä enemmän olen lentänyt, sitä enemmän jostain syystä sitä pelkään. Aikaisemmin lensin mielelläni, mutta nyt pelkään jo etukäteen kaikkea mahdollista turbulenssista alkaen. Haluaisin taas nauttia lentämisesta ja matkustamisesta – ehkä se voisi olla nyt tavoitteeni Uudelle Vuodelle! Mikäli osaisit neuvoa, olisin enemmän kuin kiitollinen! Ihanaa Uutta Vuotta 2020 teidän koko perheelle!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *