Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FIVE THINGS

by

Kiireinen viikko töissä on takana ja saan olla 6 päivää kotona. Välillä aherrus kannattaa jolloin saa olla pidemmän ajan rauhassa lähtemättä yhtään mihinkään. Mietin vielä eilen illalla jos olisin tehnyt työreissun Italiaan, mutta täytyy myöntää että laiskuus iski kuuden päivän työputken jälkeen ja oma koti tuntui paljon houkuttelevammalta.

  1. Viime viikon lopussa meille tehtiin kotiin uudet lattiat. Koirat olivat evakossa kolmen päivän ajan, minä töissä ja mies asui lähinnä sohvalla olohuoneessa. En voisi olla onnellisempi uusista lattioista sillä makuuhuoneissa meillä on ollut kokolattiamatot, jotka eivät vain ole käytännölliset koirien kanssa. Myös keittiön vanha muovimatto sai kyytiä ja nyt joka huoneessa on kauniit harmaan sävyiset laminaatit. Täytyy myöntää että meillä kummallakin iski mieheni kanssa sisustushimo ja olemme tutkineet erilaisia huonekalusivuja.
  2. Tilasin aluksi Nordstromilta ihanat Tomsin peep-toe kengät mutta palautin ne ja otin tilalle käytännöllisemmät Sam Edelmanin matalat nilkkurit. Mietin että syksy on tulossa myös tänne suunnalla maailmaa jossain vaiheessa ja esimerkiksi San Franciscossa nilkkureita varmasti tarvitsee enemmän. Täytyy myöntää että hieman jo jännittää lähenevä lokakuu ja kaupungin vaihto!
  3. Olen aivan hullaantunut PopCornersin Carnival Kettle sipseihin kun maistoin niitä ensimmäisen kerran koneessa muutama päivä sitten. Ajoin tänään kahden eri ruokakaupan kautta ennen kuin löysin niitä. En ole ennen ajatellut että voisin tykätä yhtä paljon suolaisen ja makean yhdistelmästä. 
  4. Lämpötilat pysyttelevät tasaisesti yli 20-asteen, mutta harmaat värit vetävät minua jo puoleeni kesän valkoisen kauden jälkeen.
  5. Kultaisen sävyt ovat iskeneet minun viimeinkin pitkän hopean kauden jälkeen. Viimeksi etsin netistä kultaisia kehyksiä yöpöydille ja esimerkiksi West Elmillä oli aivan ihania vaihtoehtoja.
No tags 0
1 Response
  • Katja
    September 15, 2017

    Kauniin värinen lattia. Saako udella mistä ostitte/tilasitte lattian? Meillä on myös lattian vaihto edessä koska en ole mitenkään kokolattiamatto fani.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *