Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VUODEN TYKÄTYIMMÄT KUVAT

by

Mikä ihana vuosi 2018 onkaan ollut, Instagramin tykätyimmät kuvat ovat vahvasti raskauden ja vauvan ympärillä.

  1. Eniten tykkäyksiä tuli ehdottomasti kuvalle jonka postasin samana päivänä kun vauva oli syntynyt. Mikä ihana pieni nyytti meille olikaan saapunut tuona maanantai aamuna. Tuo pikkuinen hattu jonka äitini oli lähettänyt Suomesta, meni päähän vain muutaman päivän enne kuin jäi liian pieneksi.
  2. Toiseksi eniten tykkäyksiä tuli kuvalle jossa ilmoitin että olen raskaana. Beach baby kehyksen olin ostanut Huntington Beachiltä ihanasta Havaiji-kaupasta ja odotin niin että pääsin käyttämään sitä.
  3. Kuva jossa kerromme pienen nimen Instagramissa.
  4. Voi kuinka ihana masu minulla oli kesällä, tykkäsin niin olla raskaana ja ranta sekä laskeva aurinko ovat aivan loistava yhdistelmä tähän kuvaan. Kuvailimme yhdessä ystäväni kanssa joka lensi seurakseni Seattlesta.
  5. Vain viikko aikaisemmin otettu kuva ennen kuin veteni menivät. Tässä vaiheessa olo oli jo tukalampi ja yöllä sain ravata vessassa koko ajan.
  6. Mikä ihana ja hauska hetki ennen vauvan sukupuolen paljastumista. Tuntuu että tästä kuvasta on aivan ikuisuus ja vatsaa pystyy juuri ja juuri näkemään viikoilla 20.
  7. Yksi oma suosikkini raskauskuvista joka on otettu Manhattan Beachillä.
  8. Alle kaksi viikkoa vauvan syntymän jälkeen kiitospäivänä. Muistan miten ihanalta tuntui laittaa farkut jalkaan ja tuntea olo taas omaksi itsekseen sen jälkeen kun oli ollut kotona yöhousut jalassa monta päivää putkeen. Olo oli kuitenkin edelleen heikko ja kuvan ottamisen jälkeen sohva kutsui pikaisesti.
  9. Ihanat raskauskuvat jotka otimme Malibussa. Minusta oli ihana suunnitella asut kuviin ja odotin niin innolla näitä kuvauksia. Ensin olimme korkealla kukkulalla kuvaamassa jossa aurinko porotti niin kuumasti, ennen siirtymistä rantaan joka oli taas aivan sumun peitossa.
No tags 3

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *