Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WARREN 5 KK LEMPI LELUT

by

Minusta on mielenkiintoista seurata miten lapsi kehittyy ja erilaiset lelut kiinnostavat eri ikä kuukausina. Itse en ole kovinkaan innoissani värikkäistä muovisista leluista, jotka välkkyvät ja pitävät ääntä ja niitä ei meiltä onneksi vielä löydy. Tiedän ettei tätä voi välttää kun lapsi kasvaa isommaksi, mutta ainakin tässä vaiheessa löytyy muitakin kivoja juttuja joilla leikkiä.

Ikean puinen lelukaari on ollut Warrenin suosikki ihan alusta saakka, eikä hän ole vieläkään ole kyllästynyt tähän. Usein laitan toisen istumaan sitteriin ja lelukaaren eteen kun menen itse suihkuun ja toinen viihtyy niin hyvin tämän parissa.

Rapisevat pehmeät kirjat ovat ihan parhaita ja sellainen meillä on usein rattaissa kiinni kun olemme liikenteessä.

Silikonista valmistetut lelut joihin on helppo tarttua ovat myös toisen suosikkeja. Warrenille on tullut jo kaksi hammasta ja kaikki tällaiset pehmeät jutut on kiva laittaa suuhun auttamaan kutinaan. Brion puinen helistin on myös ollut meillä todella suosittu lelu.

Ylivoimaisesti toisen lemppari kirja on muuten minun vanha Muru ja Mutteri kirja, sitä luemme oikeastaan joka päivä ja Warren rakastaa värejä tässä kirjassa ja söpöä tarinaa.

No tags 3

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *