Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Xmas tree shopping

by

WordPress uudistui ja en ole saanut aikaiseksi perehtyä tähän uuteen maailmaan, tuntuu etten edes tiedä miten kirjoittaa postausta saati lisätä kuvia. Viimeiset päivät on mennyt myös kuumeessa sillä onnistuin saamaan mastiitin ja tänään sain antibioottikuurin, joten toivottavasti olo alkaa helpottaa pian. Meillä on myös samaan aikaan menossa keittiöremontti jossa kaapit sekä seinät maalataan, niin tuntuu että elämä on ollut yhtä menoa koko ajan. (Kotona ei ole saanut olla tiettyihin aikoihin hajujen takia, joten olemme olleet evakossa anoppini luona.) On niin ihana saada jouluksi keittiö kuntoon ja odotan jo että pääsen putsaamaan kaikki pölyt ja laittamaan astiat takaisin kaappeihin.

Viime viikonloppuna kävimme joulukuusiostoksilla Warrenin kanssa. Pieni tosin nukkui tyytyväisenä koko ajan, eivätkä kuuset olleet kiinnostuksen kohteina. Jenkeissä on tapana aina ottaa perheen kanssa kuva joulukuusiostoksilla, sama kuin Halloween aikaan kurpitsojen kanssa sekä ennen joulua joulupukin kanssa ostoskeskuksessa. Paikalla näkee perheitä ja lapset on puettu kauniisiin vaatteisiin kuvia varten. Itse tykkään todella paljon näistä tavoista ja minusta on ihana saada muistoja joka vuosi.

No tags 10
2 Responses
 • Mari
  December 14, 2018

  Vansit ne pitää olla pienestä pitäen=)
  Onnea teille!
  En ollut lukenut blogiasi ties kuinka pitkään aikaan ja pari viikkoa sitten sen taas jotain kautta löysin ja olitkin ollut raskaana ja vauvakin jo maailmassa=)
  Ihanaa Joulua teille ja oikein hyvää uutta vuotta 2019!

 • Jennimbus
  December 19, 2018

  Itsekin sivusta seuranneena huomannut, että Jenkeissä on traditiona ottaa yhteisiä perhekuvia useiden juhlapyhien aikaan ja minunkin mielestäni se on aivan ihana tapa! Siinä saa muistoja joka vuodelta ja lasten kasvaessa aina erilaisia kuvia. Olisipa Suomessakin tapana ottaa enemmän perhekuvia juhlien yhteydessä 🙂 Olisi muuten mielenkiintoinen postaus, jossa kertoisit tarkemmin amerikkalaisesta joulunvietosta ja eroista esim. suomalaiseen joulupöytään ja traditioihin. Itse pistän merkille joka vuosi joululauluja kuunnellessa, että ulkomaalaiset joululaulut ovat usein sellaisia iloisia ja vauhdikkaita kun taas suosituimmat suomalaiset joululaulut ovat melankolisia ja jopa surullisia tunnelmaltaan. Hassu ero kyllä 🙂
  Ihanaa joulun aikaa perheellenne!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *