Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivä

by

4th of July eli Amerikan itsenäisyyspäivä, on ehdottomasti yksi lempi juhlapyhistä täällä Jenkeissä. Aloitimme päivän vieton jo heinäkuun kolmas, kun lähirannassa järjestettiin upea ilotulitus, otimme viltit mukaan ja istuimme iltaa miehen siskon perheen kanssa. Warren nukahti jo ennen ilotulituksia eikä herännyt kertaakaan kovaan paukkeeseen. (Kaverilla on muuten aika hyvät unenlahjat, hän nukkui myös John Legendin konsertin ajan kantorepussa. ) 

Itsenäisyyspäivän aamuna tein Warrenille banaanipnnareita mustikoiden kanssa. Rakastan muuten sormiruokailua ja miten helppoa onkaan kun vauva voi itse syöttää itsensä. Iltapäivällä kävimme suomikaverin kanssa kävelyllä Naplesin kanaaleissa ja jatkoimme matkaa kaverin block partyihin joissa ystävien katu oli kokonaan suljettu ja lapset saivat juosta ja pyörällä pitkin katua turvallisesti.

Myöhemmin ilta jatkui vielä miehen vanhempien luona grillailun merkeissä ja Warren oli niin innoissaan ensimmäisestä 4th of Julyn vietosta että hyvä että malttoi edes nukkua koko päivän aikana. Itsenäisyyspäivän vietto täällä on erityisesti yhdessäoloa ystävien ja perheen kanssa. Ihmiset pukeutuvat valkoiseen, siniseen ja punaiseen ja kaikkialla näkyy Amerikan lippuja. Super ihana päivä ja viikonloppuna onkin tiedossa uusi mini reissu! Mitä muuten pidätte tällaisesta IPhone:lla otetuista kuvista postauksessa?

No tags 8
9 Responses
 • Lukija
  July 5, 2019

  Ei mitään väliä, millä kuvattu – fiilis on tärkein 🙂 tosi kivoja kuvia!

  • Marika
   July 5, 2019

   Kiva kuulla!!! Itse tuntuu että välillä on hankalampi julkaista niitä ei niin viimeisteltyjä kuvia, mutta täytyy tehdä tätä useammin!

 • Mia
  July 7, 2019

  Fiilis on kuvissa näkyvissä on ne sitten kameralla tai puhelimella otettuja. Blogisi on tosi kiva ja poikasi niin suloinen.

  • Marika
   July 13, 2019

   Kiitos paljon!! Tuntuu että kännykkä on aina mukana toisin kuin isompi kamera niin kuvia IPhone kuvia varmasti tulossa paljon lisää.

 • PiaMarika
  July 11, 2019

  Vähemmän viimeistellyt ja asetellut kuvat ovat just parhaita. Kiinnostavinta mielestäni on nähdä ja kuulla ihan tavallisesta elämänmenosta. Kiva blogi sinulla!

  • Marika
   July 13, 2019

   Kiitos tosi kuva kuulla! Tuntuu tosiaan että IPhone on aina mukana, niin sillä on helpompi napsia juuri enemmän niitä fiiliskuvia.

 • Piia
  July 21, 2019

  Oletkohan jo kirjoittanut tästä, mutta alkoi kiinnostaa, että puhutko lapsellenne suomea vai englantia? 🙂 Olisi kiva lukea ajatuksiasi kielivalinnasta ja yleisestikin siitä, miten Suomi ja juuresi mahdollisesti näkyvät arjessanne ja mitä haluaisit Warrenille Suomesta välittyvän? 🙂

  • Marika
   August 8, 2019

   Heii, joo muistelen että olen tehnyt postauksen tästä kun olin vielä raskaana mutta ehdottomasti voin päivittää hieman uudestaan miten asiat on nyt alkanut rullaaman kielellisesti! Mutta itse puhun ainoastaan suomea Warrenille ja mies espanjaa ja yhdessä puhumme kaikki englantia.

 • nanna
  July 25, 2019

  Moikka, palattiin Losista muutama viikko sitten kotiin. Meillä oli hotelli Hollywoodissa (Loews Hollywood hotel) ja olin yllättynyt, miten rauhaton koko Walk of Fame ja Hollywoodin alue todellisuudessaan oli. Jouduin myös kodittoman ryöstämäksi, onneksi varasti vain ruokaa. Tällä vierailulla Losi jätti vähän kylmäksi, mutta pakko tulla uudelleen ja valita hotelli tarkemmin. Osaatko siis suositella kohtuuhintaisia hotelleja hyvältä alueelta? Onko Beverly Hillsissä tai Malibussa hotelleja, jotka saa “tavallisen tallaajan” lompakolla? Kiitos tästä blogista, paljon olen saanut hyviä vinkkejä! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *